Men in Black 3

Men in Black 3 1.0.3

Neem controle over de Men in Black

VOOR

  • Frank de mopshond is grappig

TEGEN

  • Aanmelding Facebook soms vereist
  • Lokt al snel naar betalingen

Niet bijzonder
5

Men in Black 3 is het officiële (mobiele) spel bij de gelijknamige film. In deze "tijdmanagement-game" stuur je de hele MIB-divisie aan door gebouwen neer te zetten en agenten te trainen. De game is freemium, wat betekent dat je gratis speelt, maar sneller voortgang boekt met échte aankopen. Men in Black 3 volgt luchtig de avonturen van agent J en K uit de film, die je helpen tijdens de missies.

Gameloft heeft het freemium gametype ontdekt en levert met Men in Black 3 een Farmville-esque variant in een scifi-jasje af. Net als in Ice Age Village gaat dit spel om constructie van gebouwen, het verbeteren van zaken en het uitvoeren van missies. Voor het volbrengen van missies krijg je geld en ervaring, waarmee je nieuwe zaken bouwt. Belangrijk element bij de voortgang is tijd: soms moet je een minuut of wat wachten voordat een gebouw af is.

In de combinatie tijdmanagement-freemium schuilt een deel van de pret én een klein probleem. Wil je namelijk snel spelen dan kost dit je enkele 'temporal pulse recharges', ofwel tijdversnellende punten. De andere benodigde bronnen in het spel (geld, ervaringspunten en energie) zijn rijkelijk aanwezig en worden bovendien geregeld bijgevuld. Temporal pulse recharges zijn echter snel op, waarna je nieuwe hoeveelheden vanaf (€ 1,59) moet kopen óf lang moet wachten.

Men in Black 3 mag dan het officiële spel zijn, het is niet altijd voelbaar. De graphics wijken teveel af om de hoofdpersonen uit de film te reflecteren, met uitzondering van Frank de pratende mopshond. De missies zijn ook niet echt interessant, omdat het een aaneenschakeling van bouwen en wachten betreft, afgewisseld met saaie gevechten. Wij hadden meer pret met Smurfs' Village en Ice Age Village , dus heb je tijd over dan raden we deze titels aan.

Meeste downloads Strategiespellen voor android

Meer
Men in Black 3

Download

Men in Black 3 1.0.3

Beoordelingen about Men in Black 3